• lab-217043_1280

Tip Pipet Saring Universal

LuoRon universal Filter pipette tip pas siji saluran lan multi-saluran pipettes paling merek pipette, kalebu tip pipette kanggo Rainin, Gilson, Eppendorf, Sartorius (BioHit), Thermo (Finn), pipettes.Digawe saka 100% polipropilena prawan ing a kanthi otomatis, Kelas 100.000 fasilitas kamar resik,.Kanggo njamin kemurnian mutlak, ora ana aditif utawa pewarna sing digunakake, lan kita tindakake prosedur manufaktur sing cocog karo ISO 9001 kanggo ngilangi kabeh sumber kontaminasi eksternal.

LuoRon minangka panyedhiya unggulan solusi penanganan cairan OEM utawa ODM, Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan solusi OEM, hubungi sales03@sc-sshy.com.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Fitur tip pipette universal umum

.Tips pipet minangka bahan polipropilena (PP) medis berkualitas tinggi,

.Ora sumber panas, ora endotoksin, ora ana enzim DNA, ora ana enzim RNA

.Tembok njero Gamelan, ampas Cairan minimalake

.-80c-121c sawetara panas-nolak, ora ewah-ewahan bentuk ing suhu dhuwur lan dhuwur meksa

.Skala kasebut kanthi cetha ditandhani kanthi transparansi sing apik.

.Tips pipet sing Super hidrofobik, unsur Filter hidrofobik mbentuk alangi kuwat kanggo aerosol, mbusak risiko kontaminasi silang antarane sampel lan pipette.

.Ngoptimalake ukuran pori kanggo mesthekake panyerepan sampel Gamelan

.Desain anyar njamin keluwesan apik, sealing lan kompatibilitas

tekstur bahan:

Polipropilena (PP)

ukuran:

Ukuran standar, cocok kanggo pipettes umum ing pasar

tembok njero:

Tembok njero alus kanggo nyuda sisa cairan lan njamin akurasi nyedhot

Bahan mentahan:

Bahan baku PP sing diimpor, selaras karo standar USP kelas VI

unsur filter:

Elemen filter kualitas dhuwur, UHMWPE murni, teknologi pangolahan unik

Hydrophobicity:

Super hidrofobik, unsur Filter hidrofobik mbentuk alangi ngalangi kanggo aerosol, mbusak ing

risiko kontaminasi silang antarane sampel lan pipette

Bukaan:

Ngoptimalake ukuran pori kanggo njamin penyerapan sampel sing lancar

Tahan suhu:

Kisaran suhu toleransi: - 80 ℃ - 121 ℃, ora ana deformasi sawise suhu dhuwur

lan tekanan dhuwur

Teknologi:

Teknologi cetakan penggilingan super apik, tanpa agen rilis jamur, njamin kualitas produk sing luwih apik

Desain:

Desain inovatif njamin keluwesan apik, sealing lan kompatibilitas produk

Bengkel:

Ora ana sumber panas, ora ana endotoksin, ora ana enzim DNA, ora ana enzim RNA

Transparansi:

Nduwe transparansi sing apik lan trep kanggo mirsani tingkat cairan nalika nggunakake

Toleransi:

Bisa digunakake kanggo nresep macem-macem pelarut organik

Spesifikasi:

Spesifikasi lengkap, 10ul, 10ul lengthening, 200ul, 200ul thickening, 300ul,

1000ul, 1000ul lengthening (1250ul);tas lan kothak sterilization, unsur Filter, kurang adsorption

● Tip Pipet sing disaring universal 10ul

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran karton

10 μL

LR800101

tas dhasar

1000 pcs/bag, 20 bags/box

44*26*19

LR800103

Sterilisasi kothak

96 bêsik / kothak, 50 kothak / kothak

50*35*29

LR800104

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

44*26*19

LR800106

Sterilisasi adsorpsi sing kurang

96 bêsik / kothak, 50 kothak / kothak

50*35*29

LR800111

Sterilisasi tumpukan

960 potongan / tumpukan, 10 tumpukan / kasus

46*25*27

LR800113

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

960 potongan / tumpukan, 10 tumpukan / kasus

-

10μL Ekstra dawa

800301

tas dhasar

500 pcs/bag, 20 bags/cn

44*26*19

800303

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

50*35*29

800304

Tas adsorpsi sing kurang

500 pcs/bag, 20 bags/cn

44*26*19

800306

Sterilisasi adsorpsi sing kurang

96 pcs/rak, 50 rak/cn

50*35*29

800311

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

-

800313

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

-

● Tip Pipet sing disaring universal 200ul

200ul tips

800201

tas dhasar

1000 pcs/bag, 20 bags/box

60*32*30

800203

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

800204

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

62*32*32

800206

Rak adsorpsi sing sithik, sterilisasi

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

800211

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

800213

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

200μL Tip sing kandel

800601

tas dhasar

1000 pcs/bag, 20 bags/box

60*32*30

800603

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

800604

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

62*32*32

800606

Rak adsorpsi sing sithik, sterilisasi

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

800611

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

800613

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

200ulEkstra dawatips

801101

tas dhasar

1000 pcs/bag, 20 bags/box

49*40*28

801103

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

801104

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

49*40*28

801106

Rak adsorpsi sing sithik, sterilisasi

96 pcs/rak, 50 rak/cn

49*40*28

801111

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

 

801113

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

 

● Tip Pipet sing disaring universal 1000ul

1000 μL

800401

tas dhasar

1000 pcs/bag, 5 bags/box

70*25*34

800403

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

60*53*30

800404

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

70*25*34

800406

Sterilisasi adsorpsi sing kurang

96 pcs/rak, 50 rak/cn

60*53*30

800411

Sterilisasi tumpukan

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

800413

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

● Tip Pipet sing disaring universal 1250ul

1250 μL

800501

tas dhasar

1000 pcs/bag, 5 bags/box

70*25*34

800503

Sterilisasi kothak

96 pcs/rak, 50 rak/cn

60*53*30

800504

Tas adsorpsi sing kurang

1000 pcs/bag, 20 bags/box

70*25*34

800506

Sterilisasi adsorpsi sing kurang

96 pcs/rak, 50 rak/cn

60*53*30

800511

Sterilisasi tumpukan

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

800513

Sterilisasi tumpukan kanthi adsorpsi sing sithik

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita