• lab-217043_1280
  • Square PETG/PET serum culture flask

    Labu kultur serum PETG/PET persegi

    Botol media PET / PETG 15ml 250ml 500ml utamane digunakake kanggo panyimpenan lan sampling bahan API, intermediet akeh, lan uga kanggo persiapan, panyimpenan buffer, lan budidaya.Solusi utawa cairan sensitif pH kanggo panyimpenan jangka panjang.Botol reagen kothak PETG kita duwe s lengkap ...
    Waca liyane
  • About 1.5ml/2.0ml Conical Micro Sterile Centrifugal Tubes

    Kira-kira 1.5ml/2.0ml Conical Micro Steril Tabung Centrifugal

    Tabung centrifuge mikro iki nguatake tutup desain kanggo nambah panyegelan tabung centrifuge mikro lan nyegah bocor cairan.Kalibrasi sing jelas saka tabung centrifuge mikro, desain area nulis matte.Suhu dhuwur lan tahan autoclave.1. ing baris karo standar FDA saka kualitas dhuwur PP m ...
    Waca liyane
  • polypropylene centrifugal tube

    tabung centrifugal polypropylene

    Babagan produk kita: Cocog kanggo koleksi, subpaket lan sentrifugasi bakteri, sel, protein, asam nukleat lan conto biologi liyane.Desain benang pindho tutup tabung, sealing kuwat, bisa dioperasikake nganggo tangan siji.Rintangan kimia sing apik lan tahan suhu, bisa ...
    Waca liyane
  • Features of multi-layers cell factories system

    Fitur sistem pabrik sel multi-lapisan

    Pabrik sel minangka piranti kultur sel, sing kasusun saka piranti kultur sel, sing bisa nyadari ukuran utawa jinis kultur sel sel, lan bisa nyadari ngiris sel sing tepat, sing cocog kanggo akeh lapangan kayata pabrik farmasi.ana pabrik sel lapisan 1, sel lapisan 2 ...
    Waca liyane
  • LuoRon 0.1ml PCR full skirt 96 well plate

    LuoRon 0.1ml PCR rok lengkap 96 piring sumur

    LuoRon 0.1ml PCR rok lengkap 96 well plate wis resmi dirilis, kang luwih cocok kanggo operasi otomatis.LuoRon 0.1ml PCR full skirt 96-well plate minangka dhukungan sing bisa digunakake kanggo eksperimen PCR biologis molekuler, sing dibutuhake kanggo ndeteksi nukleat koronavirus anyar ...
    Waca liyane
  • Deteksi protein N rekombinan saka galur varian Omicron dening antibodi monoklonal Covid-19 ora kena pengaruh.

    Tanggal 9 Nopember 2021, varian saka koronavirus anyar B.1.1.529 dideteksi pisanan saka conto kasus Afrika Kidul.Kurang saka 2 minggu, galur mutan dadi galur mutan sing dominan ing kasus infeksi mahkota anyar ing Afrika Kidul, lan tuwuh kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • LuoRon CLT series pipette tips officially launched, extended design, for your experiment to provide reliable guarantee!

    Tip pipette seri LuoRon CLT diluncurake kanthi resmi, desain lengkap, kanggo eksperimen sampeyan menehi jaminan sing dipercaya!

    LuoRon CLT seri pipette tips resmi dibukak The CLT seri nozzle anyar bisa cocog paling merek saka saluran siji lan multi-saluran pipette, nyediakake njamin dipercaya kanggo eksperimen sukses mayoritas personel laboratorium.Kabeh seri desain Ultra-dawa bisa nyilikake c ...
    Waca liyane
  • Proper maintenance and usage of Centrifuges

    Pangopènan lan panggunaan Centrifuges sing tepat

    Centrifuge minangka alat umum ing laboratorium, lan utamane digunakake kanggo misahake fase padhet lan cair ing larutan koloid.Centrifuge yaiku nggunakake gaya sentrifugal sing kuat sing diasilake dening rotasi kecepatan dhuwur saka centri...
    Waca liyane
  • Congratulations

    Sugeng

    Ladies lan purun, Bungah ketemu karo sampeyan ing dina becik.Supaya bisa ningkatake produk medis&laboratorium lan nyedhiyakake layanan sing apik, kita wis nggawe situs web anyar.Matur nuwun wis karo aku ing penting iki ...
    Waca liyane
  • How to detect Novel Coronavirus Virus(2019-nCoV)?

    Kepiye cara ndeteksi Virus Novel Coronavirus (2019-nCoV)?

    Jumlah infeksi lan kematian global terus mundhak wiwit pandemi COVID-19 diwiwiti.Ing September 2021, jumlah pati global saka COVID-19 ngluwihi 4,5 yuta, kanthi luwih saka 222 yuta kasus.COVID-19 iku serius ...
    Waca liyane