• lab-217043_1280

Kabar Perusahaan

  • Proper maintenance and usage of Centrifuges

    Pangopènan lan panggunaan Centrifuges sing tepat

    Centrifuge minangka alat umum ing laboratorium, lan utamane digunakake kanggo misahake fase padhet lan cair ing larutan koloid.Centrifuge kanggo nggunakake gaya centrifugal kuat kui dening rotasi kacepetan dhuwur saka centri...
    Waca liyane
  • Congratulations

    sugeng rawuh

    Ladies lan purun, Bungah ketemu karo sampeyan ing dina becik.Supaya bisa ningkatake produk medis&laboratorium lan nyedhiyakake layanan sing apik, kita wis nggawe situs web anyar.Matur nuwun wis karo aku ing penting iki ...
    Waca liyane
  • How to detect Novel Coronavirus Virus(2019-nCoV)?

    Kepiye cara ndeteksi Novel Coronavirus (2019-nCoV)?

    Jumlah infeksi lan kematian global terus mundhak wiwit pandemi COVID-19 diwiwiti.Ing September 2021, jumlah pati global saka COVID-19 ngluwihi 4,5 yuta, kanthi luwih saka 222 yuta kasus.COVID-19 iku serius ...
    Waca liyane