• lab-217043_1280

Piring Kultur Sel TCT, ngisor rata & bunder

Miturut wangun saka ngisor bisa dipérang dadi ngisor warata lan ngisor bunder (jinis U lan jinis piring budaya sel V), Sel biasane budoyo ing ngisor warata, kang gampang kanggo mirsani ing mikroskop, wis area ngisor cetha. , lan dhuwur saka medium kultur sel relatif konsisten.Mulane, substrat datar umume digunakake kanggo eksperimen MTT, manawa sel adherent utawa digantung.Nilai absorbansi kudu diukur nggunakake piring kultur sing rata.Perhatian khusus kudu dibayar kanggo materi kasebut.Label "Tissue Culture (TC) Treated" kanggo rearing sel.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Sterilisasi Beam Elektron

· Perawatan plasma vakum

· Ora pirogen, ora endotoksin

· Transparansi dhuwur, 100% polystyrene murni

· Identifikasi nomer kumpulan produk, gampang dilacak kualitas

· Produk bisa dikemas ing tas utawa kurung

·DuPont teweiqiang hot melt packaging, kemasan independen, tahan lembab, tahan lembab, tahan air

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Jumlah total

Ukuran karton

piring kultur sel TCT

LR803006

Kultur sel 6-Well plate

1/bag, 50 bags/box

50

55*29*19

LR803012

Kultur Sel 12-Well plate

1/bag, 50 bags/box

50

55*29*19

LR803024

Kultur sel 24-Well plate

1/bag, 50 bags/box

50

55*29*19

LR803048

Kultur Sel 48-Well plate

1/bag, 50 bags/box

50

55*29*19

LR803096

Kultur sel 96-Well plate

1/bag, 65 bags/box

65

55*29*19


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita