• lab-217043_1280

Tabung centrifuge PP standar 15ml 50ml

Tabung centrifuge digunakake kanggo ngemot cairan, sing misahake sampel dadi komponen kanthi cepet muter ing sumbu tetep.

Umume tabung centrifuge duwe dhasar conical, sing mbantu ngumpulake bagean sing padhet utawa luwih abot saka sampel sing disentrifugasi.Tabung centrifuge uga kudu bisa nahan tekanan centrifugal sing digawe nalika digunakake, lan spesifikasi bisa nuduhake kacepetan maksimal sing bisa digunakake kanthi aman.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Fitur

Telung jinis volume 15ml, 50ml

Maks RCF: 12000 xg

Kisaran suhu -80 ℃ ~ 120 ℃

Lulus sing cetha dirating ing awak conical

RNase-free, DNase-free lan Nonpyrogenic

● Parameter Produk

Detail Produk Tabung Centrifuge

Aplikasi: Cocog kanggo koleksi, subpaket lan sentrifugasi bakteri, sel, protein, asam nukleat lan conto biologi liyane.
tekstur bahan: Polipropilena (PP)
ukuran: Ukuran standar, cocok kanggo centrifuge umum ing pasar
Skala: Alat mecah dirancang kanthi skala lan akurasi identifikasi volume sing dhuwur.
tembok njero: Tembok njero alus kanggo mesthekake ampas kurang
Bahan mentahan: Bahan baku PP sing diimpor, selaras karo standar USP
Tahan suhu: Kisaran suhu toleransi: - 80 ℃ - 121 ℃, ora ana deformasi sawise suhu dhuwur lan tekanan dhuwur
Desain: Desain inovatif njamin keluwesan apik, sealing lan kompatibilitas produk
Gaya sentrifugal: Bisa nanggung gaya centrifugal maksimal 12000g
Transparansi: Transparansi dhuwur, gampang kanggo mirsani tingkat Cairan nalika nggunakake
Stabilitas: Nduwe stabilitas kimia sing apik lan sifat antistatik
Bengkel: 100000 kelas bengkel bebas bledug, kanggo mesthekake yen produk ora duwe sumber panas, ora endotoksin, ora enzim DNA, ora enzim RNA, ora logam abot, ion logam

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran Karton

15 ml

801151

15 ml, sterilisasi, tas

25 pcs/bag, 20 bags/ctn

50*30*20

801152

15 ml, sterilisasi, rak

50 lembar / rak, 10 rak / ctn

71*25*34

50 ml

801501

50 ml, sterilisasi, tas

25 pcs/bag, 20 bags/ctn

55.5*40*34

801502

50 ml, sterilisasi, rak

25 lembar / rak, 20 rak / ctn

63*43*36


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita