• lab-217043_1280

Pipet serologis, pipet plastik

Pipet serologis uga dikenal minangka Pipet sing bisa digunakake, utamane digunakake kanggo ngukur volume cairan tartamtu.Sampeyan kudu digunakake bebarengan karo pipette cocok.

Bahan manufaktur sing akeh digunakake kanggo polystyrene, kaca, lan liya-liyane, utamane ana 7 spesifikasi kapasitas, masing-masing 1.0ml, 2.0ml, 5.0ml, 10.0ml, 25.0ml, 50.0ml, , saliyane awak tabung kanthi tandha kalibrasi presisi sing beda. , kanthi dering warna sing beda kanggo menehi tandha spesifikasi kapasitas sing beda, luwih gampang diidentifikasi lan digunakake ing karya;Pungkasan bagean tabung dilengkapi plug filter, sing bisa nyegah kontaminasi salib nalika nyerep conto.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Fitur Produk Pipet Serologis

· Pipet serum cocok kanggo riset biologi kayata kultur jaringan lan kultur sel.Iki digawe saka polystyrene sing transparan banget lan dibungkus ing kertas lan tas plastik kanthi mandiri.Spesifikasi pipette sing beda-beda dibedakake kanthi warna sing beda.

· Ora pirogen, ora sitotoksisitas, ora hemolisis.

· Unsur Filter poliolefin kanggo nyegah polusi.

· Ora DNase, ora RNase

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

 

pipet serologis

LR804001

Pipet 1 ml, sekali cetakan

50 pcs/bag, 20 bags/ctn

-

LR804002

Pipet 2 ml kaping pindho

50 pcs/bag, 20 bags/ctn

-

LR804005

Pipet 5 ml, sekali cetakan

50 pcs/bag, 4 bags/ctn

-

LR804010

Pipet 10 ml, sekali cetakan

50 pcs/bag, 4 bags/ctn

-

LR804025

Pipet 25 ml, cetakan sekunder

50 pcs/bag, 4 bags/ctn

-

LR804050

Pipet 50 ml, cetakan sekunder

25 pcs/bag, 4 bags/ctn

-


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita