• lab-217043_1280

Plastik Erlenmeyer Flask karo tutup ventilasi

Flask erlenmeyer cocok kanggo budaya garis sel kanthi syarat dhuwur kanggo oksigen, lan uga bisa digunakake kanggo budaya bakteri, jamur lan sel kewan lan tanduran ing suspensi.Dibandhingake karo labu budaya, piring lan labu puteran, mbutuhake karya sing luwih sithik.Iku alat kultur sel ekonomi, lan pilihan becik kanggo preparation medium, nyawiji lan panyimpenan, PETG / PE transparent dhuwur tenan lan ora gampang kanggo break, kang bisa nyuda bebaya didhelikake saka safety pribadi.Iku pilihan becik kanggo aplikasi budaya goyang.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran karton

Labu Erlenmeyer

LR803125

125ml labu goyang segitiga kanthi tutup ventilasi udara

1/bag, 50 bags/box

43*36*21

LR803250

250ml labu goyang segitiga kanthi tutup ventilasi udara

1/bag, 50 bags/box

56*46*22

LR803500

500ml labu goyang segitiga kanthi tutup ventilasi udara

1/bag, 25 bags/box

42*42*30

LR803200

1000ml labu goyang segitiga kanthi tutup ventilasi udara

1/bag, 25 bags/box

55*54*35


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita