• lab-217043_1280

PCR 96 Piring sumur nganggo utawa ora ana rok

Produk LuoRon kalebu sing paling apik ing pasar amarga akeh alasan manawa piring PCR kita ora ana sing istiméwa.Plat sumur PCR 96 iki dirancang kanggo efisiensi dhuwur ing macem-macem aplikasi PCR lan urutan.

LuoRon non-skirted piring PCR nawakake sawetara sing godhongé amba saka kompatibilitas karo paling saka thermo cyclers umum ing pasar, semi-skirted piring PCR kurban rigidity luwih,.Ing ngisor iki, kita bakal nyorot sawetara fitur saka piring PCR kasebut.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Detail Produk

Digawe saka polypropylene (PP) kelas medis

> cocok kanggo modul 96-sumur standar, strictly sesuai karo produksi standar kualitas dhuwur, uniformity apik saka asil eksperimen, lancip lan seragam tembok tabung, kanggo mesthekake kacepetan transfer panas lan sampel.Prodhuk bisa digawe panas roto-roto, nggunakake 8/12 Strip tutup tabung utawa sealing piring film

> Cocog kanggo 0.1ml / 0.2ml modul siklus termal

> Ora ana enzim DNA, ora ana enzim RNA, ora ana pirogen

● Parameter Produk

Babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran karton

piring PCR

LR802013

0.2ml, piring PCR 96 sumur, Non Rok, putih, Ora ana cetak

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802014

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Non Rok, Bening, Ora ana cetak

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802015

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Non Rok, putih, Ora ana cetak

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802016

0.2ml, 96 sumur PCR plate, Setengah Rok, Clear, Printing

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802017

0.2ml, 96 sumur PCR plate, Non Rok, Clear, Printing

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802019

0.1ml, 96 sumur PCR plate, Non Rok, Clear, printing

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802020

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Non Rok, putih, printing

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802034

0.1ml, 96 sumur PCR plate, Setengah Rok, Clear

(Roche)

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802035

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Rok Setengah, putih(Roche)

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802040

0.1ml, 96 sumur PCR plate, Setengah Rok, Clear (kanggo ABI)

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802041

0.2ml, piring PCR 96 sumur, Rok Setengah, Clear (kanggo ABI)

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802045

0.1ml, 96 sumur piring PCR, Rok lengkap, bening

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15

LR802046

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Rok lengkap, putih,

10 pcs/bag, 50 pcs/cn

29*26*15


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita