• lab-217043_1280

Tabung PCR 8-Strip kanthi tutup strip sing kapisah

Consumables kanggo nyobi PCR ing biologi molekuler Digunakake digunakake ing génétika, biokimia, kakebalan, medicine lan kothak liyane, ora mung digunakake ing misahake gene, kloning lan analisis urutan asam nukleat lan riset dhasar liyane, Iku uga bisa digunakake kanggo diagnosa penyakit utawa ngendi ana DNA lan RNA, utamané karo PCR / qPCR / nyata-wektu PCR lan nyobi liyane.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Detail Produk

Produksi bengkel bebas bledug 100.000 kelas, nggunakake polipropilena resik (PP) impor kelas medis

> sealing banget, nalika tutup tabung PCR 8 Strip lan tabung PCR 8 Strip ditutup, nyegah polusi, lan gampang mbukak tutup

> Cocog kanggo PCR instrument modul cocog

> Cocog kanggo 0.1ml / 0.2ml 8 baris pipe utawa 96-well plate

> Tutup datar bisa luwih apik kerjo bareng karo eksperimen qPCR

> Ora ana enzim DNA, ora ana enzim RNA, ora ana pirogen

Transparan lan putih loro specifications, mungguh kanggo PCR biasa lan reaksi qPCR

· Desain tabung Low (0.1ml) nyuda polusi sing disebabake kondensasi, cocok kanggo eksperimen insulasi sewengi, nyuda penguapan solusi reaksi, lan nambah intensitas transmisi sinyal fluoresensi ing qPCR.

· Volume maksimum tabung cendhak (0.1ml) yaiku 150ul, lan tabung senior (0.2ml) yaiku 250ul

· Autoclavable (121 ℃, 20min) tabung PCR8 putih kanthi efektif bisa nyegah gangguan sinyal, nambah intensitas sinyal lan ningkatake efisiensi eksperimen

· Bungkus ing tas ziplock

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Jumlah total

8 strip tabung PCR (tipe A)

LR802002

0.2ml PCR 8-tabung, tutup rata, transparan

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

LR802003

0.2ml PCR tutup 8-tabung, tutup rata, transparan

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

LR802005

0.1ml PCR 8-tabung, tutup rata, transparan

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

LR802006

0,1 ml PCR 8-tabung, putih

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

8 strip tabung PCR (tipe B)

LR802022

0.2ml PCR 8-tabung, tutup rata, transparan

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

LR802024

0.1ml PCR 8-tabung, tutup rata, transparan

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250

LR802025

0,1 ml PCR 8-tabung, putih

125 bêsik / tas, 10 bags / kothak

1250


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita