• lab-217043_1280

LCD Digital Magnetik, Hotplate Stirrer, Timer, seri 340 derajat

Pengaduk hotplate magnetik 340°C nyakup kabeh standar lan fitur safety sing unggul kanggo panggunaan sing luwih gampang lan biaya-efektif.Padha digunakake digunakake ing sintesis kimia, analisis fisik lan kimia, bio-pharmaceuticals, etc.

Fitur

• Brushless DC motor punika pangopènan free lan bledosan-bukti

• Kontrol suhu digital kanthi maksimal.suhu ing 340 ° C

• kontrol kacepetan Digital karo max.kacepetan nganti 1500rpm

• Maks.jumlah aduk H2O ing 20L

• sirkuit safety nyedhiyani pangayoman overheating

• Peringatan "PANAS" bakal sumunar yen suhu piring ndhuwur 50 ° C sanajan hotplate dipateni

• Wide range timer fungsi saka 1min kanggo 99h59min (MS-H-ProT mung)

• Layar LCD resolusi dhuwur nuduhake suhu lan kacepetan sing nyata (MS-H-ProT uga nampilake wektu)

• Kontrol suhu njaba bisa ditindakake kanthi nyambungake sensor suhu (PT 1000) kanthi akurasi ing ± 0,2 ° C

• Plat kerja stainless steel kanthi lapisan keramik nyedhiyakake kinerja tahan kimia sing apik

• Fungsi remot nyedhiyakake kontrol PC lan transmisi data

• A macem-macem saka sudhut aksesoris kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

MS-H-ProT

LCD Digital Magnetik Kab
Hotplate Stirrer karo Timer

MS-H-Pro+

LCD Digital Magnetik Kab
Hotplate Stirrer

212

MS-HS

Magnetik Hotplate Stirrer

212

Fitur

• bebas pangopènan motor DC brushless

• Maks.suhu nganti 340 ° C

• Kacepetan aduk nganti 1500 rpm

• Plat kerja stainless steel kanthi lapisan keramik nyedhiyakake kinerja tahan kimia sing apik

• sirkuit safety nyedhiyani pangayoman overheating

• A macem-macem saka sudhut aksesoris kasedhiya

MS-H-ProA

LCD Digital Magnetic Hotplate Stirrer

Pengaduk magnetik anyar kanthi piring kerja aluminium, bisa dadi panas kanthi cepet lan stabilpemanasan uga kontrol suhu sing tepat.Meh kabeh standar lan fitur safety anjogkalebu kanggo unggul lan biaya-efektif.Padha digunakake digunakake ing sintesis kimia,analisis fisik lan kimia, bio-pharmaceutical, etc.
212

Fitur

• Kontrol digital kanthi maksimal.suhu ing 340 ℃, maks.kacepetan nganti 1500rpm

• Plat kerja paduan aluminium kanthi bidang datar nyedhiyakake perfermance pemanasan cepet, lan kompatibilitas sing kuat karo macem-macem wadhah pemanasan lan blok pemanasan

• Layar LCD kanthi resolusi dhuwur nuduhake suhu lan kacepetan nyata

• pengontrol PID njamin proses pemanasan sing tepat lan mantep

• Kontrol suhu njaba bisa kanthi nyambungake sensor suhu (PT 1000) kanthi akurasi ing ± 0,2 ° C • Brushless DC motor mbisakake kontrol kacepetan luwih kuat.

• Telung mode pemanasan sing dipilih (pemanasan cepet, pemanasan standar lan pemanasan stabil)

• Fungsi remot kontrol liwat antarmuka RS232 nyedhiyakake kontrol PC lan transmisi data

Keamanan

Pengaduk magnetik anyar kanthi piring kerja aluminium, bisa dadi panas kanthi cepet lan stabilpemanasan uga kontrol suhu sing tepat.Meh kabeh standar lan fitur safety anjogkalebu kanggo unggul lan biaya-efektif.Padha digunakake digunakake ing sintesis kimia,analisis fisik lan kimia, bio-pharmaceutical, etc.
212

Spesifikasi

Spesifikasi MS-H-ProA
Ukuran piring kerja φ135mm (5 inci)
Bahan piring kerja alumunium
Jinis motor Brushless motor DC
Range suhu pemanasan Suhu kamar -340 ℃, nambah 1 ℃
Akurasi tampilan suhu ± 0,1 ℃
Daya panas 600w
Range kacepetan Resolusi 100-1500rpm ± 1rpm
Maks.jumlah pengadukan [H2O] 20L
Tampilan kacepetan LCD
Tampilan suhu LCD
Input rating motor 18w
Output rating motor 10w
Maks.bar magnetik [dawa] 80 mm
Akurasi kontrol suhu ±1°C(<100℃) ±1%(>100℃)
Sensor suhu njaba PT1000 (akurasi ± 0,2 ℃)
Proteksi suhu liwat 420 ℃
"Panas" warning 50 ℃
Konektor data RS232
Kelas perlindungan IP21
Tegangan 100~120/200-240V 50/60Hz
daya 650w
Ukuran [WxDxH] 280 × 160 × 100 mm
Bobot 2,8 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita