• lab-217043_1280

Tabung centrifuge volume gedhe kanthi tutup segel plug 250ml 500ml

Tabung centrifugal cocok kanggo kultur sel, persiapan sampel ing mikrobiologi lan laboratorium biologi molekuler, pengawetan sampel volume gedhe, lan liya-liyane. Bahan kemurnian dhuwur, sesuai karo standar kelas-VI USP, steril, bebas pirogen, DNase, RNase lan DNA, transparansi dhuwur kanggo mesthekake yen sampel utawa precipitate cetha katon, segel nyenyet, stabilitas centrifugal kanggo njamin safety saka proses pangguna.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Detail Produk

Awak tabung digawe saka polipropilena (PP) lan tutup tabung digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur (HDPE), sing cocog karo standar USP kelas-VI.

◆ Desain kerucut, transparansi dhuwur, garis skala ireng, ;

◆ Steril, ora ana pirogen, ora RNase lan DNase, ora ana DNA;

◆ Kisaran suhu toleransi: -86 ℃ -120 ℃;

250ml, 500ml gendul centrifuge kanggo kapasitas gedhe centrifugal, pasukan centrifugal maksimum 6000xg.

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran Karton

Botol centrifuge

806001

250 ml, sterilisasi, tas

4 pcs/bag, 25 bags/ctn

55*40*34

806002

500 ml, sterilisasi, tas

2 pieces/bag, 20 bags/ctn

55*40*34


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita