• lab-217043_1280

Hotplate, LED, LCD digital hotplate

Fitur

• Layar LED nuduhake suhu

• Maks.suhu nganti 550 ° C

• Pisah sirkuit safety kanthi suhu safety tetep 580 ° C

• Kontrol suhu njaba bisa ditindakake kanthi nyambungake sensor suhu (PT 1000) kanthi akurasi ing ± 0,5 ° C

• piring karya Keramik kaca menehi kinerja tahan kimia banget lan transfer panas paling efisien

• Bebaya "PANAS" bakal sumunar yen suhu piring kerja ing ndhuwur 50°C sanajan hotplate dipateni


Detail Produk

Tag produk

HP550-S

Hotplate LED Kab

HP380-Pro

Spesifikasi

Spesifikasi HP550-S
Ukuran piring kerja 184x184mm (7 inci)
Bahan piring kerja Keramik kaca
daya 1010W
Daya Pemanasan 1000W
Tegangan 100-120 / 200-240V, 50 / 60Hz
Posisi pemanasan 1
Range suhu pemanasan Suhu kamar -550°C, mundhak 5°C
Kontrol akurasi piring kerja ± 10°C
Suhu safety 580°C
Tampilan suhu LED
Akurasi tampilan suhu ± 1°C
Sensor suhu njaba PT1000(±0,5°C)
Bebaya pemanasan 50°C
Kelas perlindungan IP21
Ukuran [W x D x H] 215x360x112mm
Bobot 4,5 kg
Suhu lan kelembapan sing diidini 5-40 ° C, 80% RH
 

HP380-Pro

LCD digital hotplate

HP550-S

Fitur

• Maks.suhu pemanasan yaiku 380 ° C

• LCD resolusi dhuwur nampilake suhu nyata

• Brushless DC motor punika pangopènan free

• tutup aluminium karo piring karya Keramik, ngidini kanggo transfer panas langsung

• kontrol suhu njaba bisa karo sensor suhu PT1000

• Kontrol suhu digital kanthi maksimal.suhu ing 380 ° C

Spesifikasi

Spesifikasi HP380-Pro
Ukuran piring kerja 140x140mm
daya 510W
Output pemanasan 500W
Tegangan 100-120 / 200-240V 50 / 60Hz
Tampilan suhu LCD
Range suhu pemanasan Suhu kamar +5°C - 380°C
Proteksi liwat panas 420°C
Akurasi tampilan suhu ± 1°C
Sensor suhu njaba PT1000 (akurasi ± 0,5°C)
Kelas perlindungan IP21
Ukuran [W x D x H] 320x180x108mm
Bobot 2,2 kg
Suhu lan kelembapan sing diidini 5-40 ℃ 80% RH

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita