• lab-217043_1280

Sajarah

IN2006

Perusahaan ibu LuoRon Shengshihengyang didegaké.
Pendiri miwiti perusahaan kanthi ngimpi.Dheweke dhewe nalika iku, kudu nindakake kabeh dhewe.

IN 2007

Perusahaan saya tambah akeh lan dadi karyawan liyane.

IN 2008

Maju ora bisa mandheg.Para pendiri ngedegake pabrik.Fokus ing riset, pangembangan, adol lan layanan bahan bakar biologis.

IN 2011

Pabrik iki ditambahi lan ukurane luwih akeh.

IN 2012

Inovasi terus-terusan, ekspansi terus-terusan saka garis produk.

IN 2013

LuoRon wiwit nggarap sawetara perusahaan mitra medis&laboratorium lan reagen sing misuwur.

IN2014-2016

LuoRon nindakake layanan khusus, rencana pengadaan siji-mandeg.

2017

merek Luo Ron diadegaké.

2018

Produk LuoRon mlebu pasar internasional.Workshop padha expansion lan nganyari kanggo 100000 kamar cleaning graded.

2019-2020

Menehi dhukungan lengkap kanggo perang global nglawan COVID-19.

2021

Kita terus maju.