• lab-217043_1280

Floor ngadeg dhuwur kacepetan kapasitas gedhe refrigerated centrifuge

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed

• Ngunci rotor otomatis,tanpa ngunci perkakas, bolts, wrenches, etc. Iku aman, trep lan cepet kanggo njupuk lan Panggonan langsung.

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Diagnosis fault otomatis

• Kompresor impor, refrigeran bebas CFC, kontrol sirkuit ganda kanggo kulkas lan pemanasan, kontrol suhu sing tepat

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety


Detail Produk

Tag produk

LG-10M Floor ngadeg kacepetan dhuwur kapasitas gedhe refrigerated centrifuge

LG-10M-1

Parameter teknik

Kacepetan Max

10000 r / min

Maksimal RCF

18590 xg

Kapasitas Maks

6x1000ml (7000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 menit ~ 99H59 menit / inci

rame

≤65dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 32A

ukuran

850x730x930 (LxWxH) mm

Bobot

260 kg

daya

5,5KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 rotor sudhut tetep

6x500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

6x1000 ml

7000rpm

11630xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

6x300 ml

10000 rpm

16750xg

LG-16M Floor ngadeg dhuwur kacepetan gedhe kapasitas refrigerated centrifuge

LG-16M-1

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed.

• Ngunci rotor otomatis,tanpa ngunci perkakas, bolts, wrenches, etc. Iku aman, trep lan cepet kanggo njupuk lan Panggonan langsung.

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Diagnosis fault otomatis

• Kompresor impor, refrigeran bebas CFC, kontrol sirkuit ganda kanggo kulkas lan pemanasan, kontrol suhu sing tepat

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

16000 r / min

Maksimal RCF

27520 xg

Kapasitas Maks

6x500ml (8000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

rame

≤65dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 32A

ukuran

850x730x930 (LxWxH) mm

Bobot

260 kg

daya

4,5 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor sudhut tetep

6x50 ml

16000 rpm

27520xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

16000 rpm

25520xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

16x10 ml

16000 rpm

27500xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

6x100 ml

14000 rpm

23600xg

NO.5 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

14000 rpm

23270xg

NO.6 Rotor sudhut tetep

6x300 ml

10000 rpm

16750xg

NO.7 Rotor sudhut tetep

6x500 ml

8000rpm

11860xg

NO.8 Rotor Swing-metu

4x750 ml

4000rpm

3500xg

LG-18 Floor ngadeg kacepetan dhuwur kapasitas gedhe refrigerated centrifuge

LG-18-1

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• Kunci tutup elektronik, proteksi ketidakseimbangan

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Gampang ngganti rotor kanthi cara tetep elastis khusus.

• Diagnosis fault otomatis

• kompresor diimpor, refrigerants CFC-free, kontrol sirkuit pindho kanggo kulkasan lan dadi panas.

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

18000 r / min

Maksimal RCF

22500 xg

Kapasitas Maks

4x250ml (4500rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 menit ~ 99H59 menit / inci

rame

≤60dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 15A

ukuran

650x550x840 (LxWxH) mm

Bobot

160 kg

daya

1,8 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 rotor sudhut tetep

12x1,5ml / 2,2ml

18000 rpm

22500xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

12x5 ml

16000 rpm

20790xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

15000 rpm

21630xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

12x10 ml

14000 rpm

18110xg

NO.5-1 rotor sudhut tetep

6x50ml (bunder ngisor)

12000 rpm

15970xg

NO.5-2 Rotor sudhut tetep

6x50ml (conical ngisor)

NO.6 -1 Rotor sudhut tetep

4x100 ml

10000 rpm

10640xg

NO.6 -2 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

No.6-3 Rotor sudhut tetep

12x15 ml

NO.7 Rotor sudhut tetep

6x10 ml

16000 rpm

19070xg

NO.8 Rotor sudhut tetep

8x15 ml

12500 rpm

15580xg

NO.9 Swing-metu Microplate rotor

2x3x96 bolongan

4000rpm

1970xg

NO.10 Rotor Swing-metu

4x250 ml

Mangga deleng adaptor 4x250ml LD-5M

4500rpm

3720xg

LG-21M Floor ngadeg kacepetan dhuwur kapasitas gedhe refrigerated centrifuge

LG-21M-1

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed.

• Ngunci rotor otomatis,tanpa ngunci perkakas, bolts, wrenches, etc. Iku aman, trep lan cepet kanggo njupuk lan Panggonan langsung.

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Diagnosis fault otomatis

• Kompresor impor, refrigeran bebas CFC, kontrol sirkuit ganda kanggo kulkas lan pemanasan, kontrol suhu sing tepat

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

21000 r / min

Maksimal RCF

47400 xg

Kapasitas Maks

6x500ml (10000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 mnt~99H 59 mnt/inci

rame

≤65dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 32A

ukuran

850x730x930 (LxWxH) mm

Bobot

260 kg

daya

5 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor sudhut tetep

16x10 ml

21000 rpm

47400xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

21000 rpm

43960xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

6x50 ml

20000 rpm

44800xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

18000 rpm

38460xg

NO.5 Rotor sudhut tetep

6x100 ml

16000 rpm

30910xg

NO.6 Rotor sudhut tetep

8x100 ml

12000 rpm

19830xg

NO.7 Rotor sudhut tetep

4x300 ml

14000 rpm

28150xg

NO.8 Rotor sudhut tetep

6x300 ml

12000 rpm

24110xg

NO.9 Rotor sudhut tetep

6x500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.10 Swing-metu ELISA Plate Rotor

2x3x96ml bolongan

4000rpm

1970xg

NO.11 Rotor Swing-metu

4x50 ml

10000 rpm

16200xg

NO.12 Rotor Swing-metu

4x30 ml

13000 rpm

23800xg

NO.13 Rotor Swing-metu

4x4x5 ml

12000 rpm

11900xg

LG-22 Floor ngadeg dhuwur kacepetan gedhe kapasitas refrigerated centrifuge

ASY_7906

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• Kunci tutup elektronik, proteksi ketidakseimbangan

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed.

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Gampang ngganti rotor kanthi cara tetep elastis khusus.

• Diagnosis fault otomatis

• kompresor diimpor, refrigerants CFC-free, kontrol sirkuit pindho kanggo kulkasan lan dadi panas.

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

22000 r / min

Maksimal RCF

34700 xg

Kapasitas Maks

4x750ml (4000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 menit ~ 99H59 menit / inci

rame

≤60dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 15A

ukuran

650x550x840 (LxWxH) mm

Bobot

160 kg

daya

1,8 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.2 Rotor sudhut tetep

12x5 ml

17000 rpm

22330xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

16500 rpm

27140xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

12x10 ml

15000 rpm

20160xg

NO.5-1 rotor sudhut tetep

6x50ml bunder ngisor

13000 rpm

18740xg

NO.5-2 Rotor sudhut tetep

6x50ml ngisor conical

13000 rpm

18740xg

NO.6 -1 Rotor sudhut tetep

4x100 ml

11000 rpm

12870xg

NO.6 -2 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

No.6-3 Rotor sudhut tetep

12x15ml conical ngisor

NO.7 Swing-metu Microplate rotor

2x3x96 bolongan

4000rpm

1970xg

NO.8 Rotor Swing-metu

 

4x250 ml

pls deleng adaptor 4X250ML saka LD-5M

4500rpm

3720xg

Adaptor

 

8x50 ml

4x100 ml

36x10 ml

40x7ml vakum Vakum tabung koleksi getih

 

20x15 ml

NO.9 Rotor Swing-metu

4x500 ml

pls deleng adaptor 4X500ml saka LD-5M

4200 rpm

3550xg

Adaptor

 

12x50 ml

36x15 ml

76x2-7ml vakum Vakum tabung koleksi getih

 

 

NO.10 Rotor Swing-metu

4x750 ml

pls deleng adaptor 4X750ml saka LD-5M

4000rpm

3500xg

Adaptor

12x100 ml

20x50 ml

48x15 ml

LG-22M Floor ngadeg dhuwur kacepetan gedhe kapasitas refrigerated centrifuge

LG-22M-1

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed.

• Ngunci rotor otomatis,tanpa ngunci perkakas, bolts, wrenches, etc. Iku aman, trep lan cepet kanggo njupuk lan Panggonan langsung.

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Diagnosis fault otomatis

• kompresor diimpor, refrigerants CFC-free, kontrol sirkuit pindho kanggo kulkasan lan dadi panas.

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Awak kabeh-baja, baja telung lapisan kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

22000 r / min

Maksimal RCF

50685 xg

Kapasitas Maks

6x500ml (10000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

rame

≤65dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 32A

ukuran

850x730x930 (LxWxH) mm

Bobot

260 kg

daya

5KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor sudhut tetep

16x10 ml

22000 rpm

50685xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

21000 rpm

43960xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

6x50 ml

20000 rpm

44800xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

18000 rpm

38460xg

NO.5 Rotor sudhut tetep

6x100 ml

16000 rpm

30910xg

NO.6 Rotor sudhut tetep

8x100 ml

12000 rpm

19830xg

NO.7 Rotor sudhut tetep

4x300 ml

14000 rpm

28150xg

NO.8 Rotor sudhut tetep

6x300 ml

12000 rpm

24110xg

NO.9 Rotor sudhut tetep

6x500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.10 Swing-metu Microplate rotor

2x3x96 bolongan

4000rpm

1970xg

NO.11 Rotor Swing-metu

4x50 ml

10000 rpm

16200xg

NO.12 Rotor Swing-metu

4x30 ml

13000 rpm

23800xg

NO.13 Rotor Swing-metu

4x4x5 ml

12000 rpm

11900xg

LG-25M Floor ngadeg kacepetan dhuwur kapasitas gedhe refrigerated centrifuge

1 (9)

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangenalan rotor otomatis kanggo nyegah saka overspeed.

• rotor kunci otomatis, diselehake lan dijupuk kanthi gampang

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• Diagnosis fault otomatis

• kompresor diimpor, refrigerants CFC-free, kontrol sirkuit pindho kanggo kulkasan lan dadi panas.

• Program RCF bisa diatur langsung.

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, telung lapisan baja kanggo safety

Parameter teknik

Kacepetan Max

25000 r / min

Maksimal RCF

64800 Xg

Kapasitas Maks

4x1000ml (8000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

rame

≤65dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 32A

ukuran

850x730x930 (LxWxH) mm

Bobot

280 kg

daya

5KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor sudhut tetep

24x1.5/2.2ml

25000 rpm

64800Xg

NO.2 Rotor sudhut tetep

16x10 ml

23000 rpm

56880Xg

NO.3 Rotor sudhut tetep

8x50 ml

21000 rpm

52360Xg

NO.4 Rotor sudhut tetep

6x300 ml

12000 rpm

24110Xg

NO.5 Rotor sudhut tetep

6x500 ml

10000 rpm

18590Xg

NO.6 Rotor sudhut tetep

4x1000 ml

8000rpm

12040Xg

NO.7 Rotor sudhut tetep

12x50 ml

14000 rpm

30070Xg

NO.8 Rotor Swing-metu

4x750 ml

5000rpm

5600Xg

NO.9 Rotor Swing-metu

6x50 ml

10000 rpm

15680Xg

Miturut kabutuhan sampeyan, macem-macem spesifikasi rotor sudut tetep, rotor swing-out, rotor aliran terus lan rotor khusus bisa disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita