• lab-217043_1280

Platform pangujian Asam Nukleat Cepet, Akurat

Piranti lunak papan kanthi panel layar gedhe, gampang digunakake: layar tutul warna 7-inci nuduhake kabeh paramèter, asil tes lan kurva tes wektu nyata.

Portable lan entheng: bobote mung 4kg.Bisa digunakake karo sumber daya kendaraan kanggo deteksi langsung ing situs.

Sistem deteksi sinyal optik sensitif lan efisien, fluoresensi multi-saluran tanpa crosstalk: adhedhasar lensa Fresnel unik, PMT efisiensi dhuwur lan LED tanpa pangopènan.16-bolongan mindhai njupuk mung 1s.

Sistem kontrol suhu ultra-cepet: kulkas sirkulasi cairan unik.

Kompatibel karo tabung transparan PCR 0.2mL utawa wolung garis, bisa ngukur 16 conto sekaligus.

Fungsi piranti lunak bisa disesuaikan.

Memori data 4G.Asil tes bisa diekspor nganggo USB utawa dicithak.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Kapasitas sampel 2 × 8 0,2 ml tabung / strip, bening
Volume reaksi 10-50 μl
Layar tutul YA
Teknologi siklus termal Peltier, pendinginan sirkulasi cairan
Maks.Heating / Cooling rate 6,0°C/s
Range suhu pemanasan 4 – 100 °C
Akurasi suhu ± 0,2°C
Keseragaman suhu ± 0,2 ℃ @60 ℃ ± 0,3 ℃ @95 ℃
Sumber cahya eksitasi Monochrome efisiensi dhuwur LED
Piranti deteksi PMT
Mode deteksi Cepet bolongan-by-bolongan scanning
Saluran fluoresensi Standar: FAM/SYBR, VIC/HEX/TET Opsional:ROX,CY5/TAMRA
Sensitivitas Gen salinan tunggal
Rentang dinamis 10 pesenan salinan gedhene
Mode analisis Analisis nilai CT, analisis kuantitatif absolut
Ukuran [W×D×H] 205 × 190 × 98 mm
Power Supply 100-240V utawa Opsional 12V, 10A daya seluler
Bobot 4 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita