• lab-217043_1280

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa jenis jaminan sampeyan nawakake?

We nyedhiyani babar pisan 1 taun kanggo kabeh item kita.

Suwene kutipan valid?

Umumé, prices kita bener kanggo siji sasi saka tanggal kutipan.Rega bakal diatur kanthi tepat adhedhasar fluktuasi rega bahan mentah lan owah-owahan pasar.

Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CIF, EXW;

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, CNY;Ditampa Tipe Pembayaran: T/T, Kas, Alipay, Alibaba

Nalika aku bisa njaluk rega?

Kita biasane ngutip sanalika entuk pitakon sampeyan.Yen sampeyan butuh wangsulan sing penting, kirim email utawa akun Skype, Whatsapp, kita bakal hubungi sampeyan ASAP.