• lab-217043_1280

Titrator elektronik, Dispenser botol

Titrator elektronik

Buret Digital dTrite nyedhiyakake titrasi ndhuwur botol sing akurat, tepat lan trep, uga safety operator sing paling optimal.Nggabungke loro Magnetik stirrer lan titrator fungsi, dadi luwih gampang kanggo operator kanggo entuk asil marem ing lapangan kimia analitis, industri pangan, analisis banyu etc.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    dTrite

    212

    Fitur

    • Motor kualitas dhuwur kanthi presisi lan akurasi sing apik

    • Kontrol elektronik nyedhiyakake operasi tanpa kesel

    • Panel kontrol remot nyegah gangguan manual sajrone operasi

    • Built-in Magnetik stirrer kanggo operasi lengkap lan gampang

    Spesifikasi

    Rentang Volume mL Wisuda ml A≤±
    % μl
    0.5-5 0.1 0.5 25
    1.0-10.0 0.2 0.5 50
    2.5-25.0 0.5 0.5 125
    5.0-50 1.0 0.5 250
    10-100 2.0 0.5 500

    dFlow

    Dispenser Top Botol Elektronik

    212

    Spesifikasi

    Range Volume
    0.1-99.9mL, Max piston lift 10mL, resolusi 100μL
    Akurasi Volume
    Dispenser: R = 10mL ± 30μL;CV = 10ml ± 10μL
    Stepper: R = 1mL ± 6μL;CV = 1ML ± 9μL
    Kisaran Suhu Operasi
    10°C-30°C
    Kontrol kualitas
    DIN EN ISO 8655
    Tipe Kontrol
    Kontrol njaba

    DispensMate-Pro
    DispensMate-S

    Dispenser Top Botol Anyar

    2 skema opsional nawakake resistensi kimia sing dhuwur lan kaku ing sawetara volume nganti 100 ml
    212

    Spesifikasi

    Range Volume
    0.1-99.9mL, Max piston lift 10mL, resolusi 100μL
    Akurasi Volume
    Dispenser: R = 10mL ± 30μL;CV = 10ml ± 10μL
    Stepper: R = 1mL ± 6μL;CV = 1ML ± 9μL
    Kisaran Suhu Operasi
    10°C-30°C
    Kontrol kualitas
    DIN EN ISO 8655
    Tipe Kontrol
    Kontrol njaba

    DispenMate-Pro

    Desain piston lan soket kaca sing mulus, kanthi resistensi kimia sing kuat, operasi resistensi sing lancar lan sithik.

    DispensMate-S

    Anti-karat sealing ring karo resistance kimia kuwat.

    Fitur

    • Resistance kimia dhuwur kabeh komponen dispensing

    • Kanthi autoclavable ing 121oC

    • Kasedhiya ing 5 ukuran kanggo dispensing volume saka 0.5mL kanggo 100mL

    • Fungsi pemulihan reagen nyuda sampah lan nyegah netes nalika ora digunakake

    • mekanisme ngunci volume cepet lan dipercaya

    • Gampang disassemble lan resik, pangopènan minimal

    • Kanggo cairan kanthi tekanan uap nganti 500 mbar;viskositas nganti 500 mm²/s;suhu nganti 40 ° C;Kapadhetan nganti 2,2 g / cm

    • tabung aspirating luwes kanggo gendul dhuwur beda

    • Diwenehake karo adaptor sing paling umum (S40, GL32, GL38, GL25, GL28)

    Spesifikasi

    212

    Aksesoris

    212

    DispensMate

    Dispenser Top Botol

    212

    Fitur

    • Resistance kimia banget, komponen kekuatan dhuwur digawe saka PTFE, FEP, BSG, PP

    • Kanthi autoclavable ing 121o C (Bahan bisa diakses Cairan)

    • Kasedhiya ing 4 ukuran kanggo dispensing volume saka 0.5mL kanggo 50mL

    • Gampang kanggo reresik lan pangopènan

    • Tabung discharge variabel opsional karo safety nangani ngidini dispensing cepet lan pas

    • Tekanan uap maks: 500mbar;viskositas maksimal;500mm2/s;suhu maks: 40°C;Kapadhetan maksimum: 2,2g / cm3

    • Diwenehake karo adaptor sing paling umum (S40, GL32, GL38, GL25, GL28)

    Spesifikasi

    Cat.No.

    Range Volume
    ml

    wisuda
    ml

    A≤±

    CV≤

    μl

    μl

    7032100001

    0.5-5

    0.1

    0.5

    25

    0.1

    5

    7032100002

    1.0-10

    0.2

    0.5

    50

    0.1

    10

    7032100003

    2.5-25

    0.5

    0.5

    125

    0.1

    25

    7032100004

    5.0-50

    1.0

    0.5

    250

    0.1

    50

    Aksesoris

    212

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita