• lab-217043_1280

Pipet elektronik, Single & Multi-channel

Fitur

• Akurasi dhuwur, motor stepper kinerja dhuwur njamin akurasi lan repeatability, mbusak kesalahan pipetting manual

• A motor mimpin digital pipette kontrol karo multifungsi

• 2 tombol nangani kabeh setelan operasional

• Bobot entheng, desain ergonomis, ukuran awak cilik kanggo gampang ditangani sing njamin pipetting bebas kesel

• Pipetting, Mixing, Stepper lan Dilution (Mung dPette+)

• Pipetting, Mixing(dPette)

• kacepetan luwes kanggo aspiration lan dispensing

• Baterei Li-ion lan mode pangisian daya dual mbisakake wektu operasi luwih suwe

• Kalibrasi dhewe


Detail Produk

Tag produk

212 (1)

dPette+

Pipet Elektronik Multifungsi Kab
212 (2)

dPette

Pipet Listrik Simple Kab

Spesifikasi

Range Volume
μL

Tambah
μL

TestVolume
uL

kesalahan akurasi

kesalahan tliti

uL

%

sduL

CV%

0,5-10 uL

0,01 uL

10
1

± 0,10
± 0,035

± 1.0
± 3.5

0.05
0.03

0.5
3.0

5-50 uL

0,1 uL

50
5

± 0,40
± 0,15

± 0,8
± 3.0

0.15
0.125

0.3
2.5

30-300 uL

1uL

300
30

± 1.8
± 0,9

± 0,6
± 3.0

0.6
0.21

0.2
0.7

100-1000 uL

5uL

1000
100

± 6.0
± 3.0

± 0,6
± 3.0

2.0
0.6

0.2
0.6

214804

dPette+

Pipet Elektronik 8 saluran multifungsi

Pipet elektronik wolung saluran multifungsi minangka piranti pipetting listrik kanthi kontrol digital.Teknologi elektronik paling anyar kita njamin efisiensi, akurasi lan asil sing tepat kanggo laboratorium sing diatur modern sing nyuda kesalahan manungsa preduli saka tingkat katrampilan pangguna, lan minangka pilihan sing luwih apik kanggo peneliti ilmiah.
214804
214804

Spesifikasi

Volume Range
μL

Tambah
μL

TestVolume
uL

akurasi kesalahan

presisi kesalahan

uL

%

sduL

CV%

0,5-10 μl

0.01 ul

10

± 0.20

±2.0

0.1

1.0

1

± 0.08

±8

0.05

5.0

10-100 ul

0.1μl

100

± 0.8

± 0.8

0.3

0.3

10

± 0.3

±3

0.2

2

30-300 μl

1μl

300

±1.8

± 0.6

0.9

0.3

30

± 0.9

±3

0.3

1.0


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita