• lab-217043_1280

labu kultur sel Penutup ventilasi Penutup segel

Sawetara sel lan jaringan bisa tuwuh ing suspensi, nanging akeh sel mamalia mbutuhake lampiran permukaan.Mulane, botol budaya, piring budaya lan piring petri sing digunakake kanggo nyedhiyakake lingkungan kanggo kultur sel in vitro ora mung transparan, ora beracun lan steril, nanging uga mbutuhake modifikasi permukaan supaya bisa nempel ing tembok, dibagi lan tuwuh.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Fitur saka Luoron Biological Cell Kultur Flasks

· Tas kemasan aseptik.

· Dhuwur definisi, 100% polystyrene murni.

· Desain tumpukan ora gampang digeser, gampang ditumpuk.

· Sterilisasi berkas elektron.

· Identifikasi nomer kumpulan produk, gampang dilacak.

· Ora pirogen, ora endotoksin.

· Desain paten unik, ora ana pojok mati ing botol.

· Tutup keropos (tutup membran filter) lan membran hidrofobik 0,22 μm kondusif kanggo pertukaran gas udara lan nyegah polusi mikroba.

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Ukuran karton

labu kultur sel

LR803025

Labu Kultur Sel, 25cm², Penutup Ventilasi

12 bags/box, 25 bags/box

56.5*37*29

LR803075

Labu Kultur Sel,75cm², Tutup ventilasi

5 karung/kotak 18 karung/kotak

56.5*37*29

LR803175

Labu Kultur Sel,175cm², Tutup ventilasi

5 karung/kotak 10 karung/kotak

64*52.5*29

LR803026

Labu Kultur Sel, 25cm², Penutup sealing

12 bags/box, 25 bags/box

56.5*37*29

LR803076

Labu Kultur Sel,75cm², Tutup segel

5 karung/kotak 18 karung/kotak

56.5*37*29

LR803176

Labu Kultur Sel, 175cm², Tutup segel

5 karung/kotak 10 karung/kotak

64*52.5*29


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita