• lab-217043_1280

Piring kultur sel, piring Petri

Piring petri minangka piring laboratorium sing digunakake kanggo kultur mikroba utawa sel.Iku kasusun saka ngisor warata, disc-shaped lan tutup.Biasane digawe saka kaca utawa plastik.Bahan sajian Petri ing dasare dipérang dadi rong kategori, utamané plastik lan kaca, kaca bisa digunakake kanggo bahan tanduran, kultur mikroba lan budaya adherent sel kewan uga bisa digunakake.Plastik bisa dadi bahan poliethelin, bisa digunakake lan macem-macem, cocok kanggo inokulasi laboratorium, menehi tandha, operasi pamisahan bakteri, bisa digunakake kanggo budaya bahan tanduran.

Kanggo conto gratis, hubungi kita kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

● Fitur Sajian Kultur Sel

· Piring kultur sel minangka bahan sing cocog kanggo kultur sel.Ora ana distorsi optik ing mikroskop.Indeks digital ing sisih ngisor saben potongan trep kanggo pangguna nemtokake lokasi sel.

· Ora pirogen, ora endotoksin.

· Bahan polystyrene kelas medis transparan sing dhuwur.

· Sterilisasi EB.

· Desain tumpukan nggawe tumpukan lan panyimpenan luwih gampang.

· Adhesion sel apik banget sawise perawatan permukaan plasma vakum.

· Lumahing warata lan transparan ndadekake sel ora ana distorsi optik ing mikroskop.

● Parameter Produk

babagan

Nomer artikel

jeneng produk

Spesifikasi paket

Jumlah total

 

piring kultur sel

LR803100

Piring kultur sel 100 mm

10 / sak
30 karung/karung

300

60*32*25

LR803060

piring kultur sel 60 mm

20 / sak
25 saku / tas

500

38*35*35

LR803035

piring kultur sel 35 mm

10 / sak
50 karung/karung

500

13*12*6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita