• lab-217043_1280

Centrifuge decapping otomatis tabung koleksi getih

• Motor drive frekuensi variabel, bebas pangopènan, kacepetan kontrol kanthi akurat

• Copot tutup tabung getih vakum kanthi otomatis sajrone centrifuging, ningkatake efisiensi kerja

• Low, medium, sistem Filter efisien dhuwur bisa nyaring gas beracun sawise centrifuging lan decapping sakcepete, èfèktif supaya infèksi salib conto, lan ngurangi risiko infèksi dening bakteri operator.

• Layar LCD & Digital, tombol nutul.

• Kamar stainless steel, awak kabeh-baja

• kunci elektronik

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 pangguna program.


Detail Produk

Tag produk

DD-5G Bio-safety nyaring centrifuge decapping otomatis

LD-5G-1

Fitur & Kaluwihan

• RCF bisa diatur langsung

• awak baja telung lapisan kanggo safety

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kacepetan kontrol kanthi akurat lan awet

• Centrifugation lan cap-off bisa rampung bebarengan kanggo supaya remixing conto sawise misahake

• Cocog kanggo vakum Vakum tabung koleksi getih karo macem-macem kapasitas

• Piranti sterilisasi UV iku opsional

Parameter teknik

kacepetan maksimum

5000 r / min

Maksimal RCF

5200 xg

Kapasitas Maks

4x250 ml

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Range Timer

1min~99H59min/inchi

rame

≤60dB(A)

daya

AC 220V 50HZ 15A

Motor

Motor penggerak frekuensi variabel

ukuran

650x550x840 (LxWxH) mm

Bobot

135 kg

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor Swing-metu

4x250 ml

5000rpm

5200xg

NO.2 Rotor Swing-out (kanthi fungsi tutup otomatis)

80x7 ml

4000rpm

3400xg

NO.3 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

120x7 ml

4000rpm

3580xg

NO.4 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

140x7 ml

4000rpm

3580xg

LD-5G tabung koleksi getih otomatis decapping centrifuge

LD-5G-1

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, bebas pangopènan, kontrol kacepetan kanthi akurat

• Copot tutup tabung getih vakum kanthi otomatis sajrone centrifuging, ningkatake efisiensi kerja

• Tinimbang cap-off gawenan tangan, nyegah kontak reagen karo awak manungsa, ngurangi risiko infèksi

• Layar LCD & Digital, tombol nutul.

• Kamar stainless steel, awak kabeh-baja

• kunci elektronik

• kompresor impor, refrigerants CFC-free

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 pangguna program.

• RCF bisa diatur langsung

• awak baja telung lapisan kanggo safety

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kacepetan kontrol kanthi akurat lan awet

• Centrifugation lan cap-off bisa rampung bebarengan kanggo supaya remixing conto sawise misahake

• Cocog kanggo vakum Vakum tabung koleksi getih karo macem-macem kapasitas

Parameter teknik

kacepetan maksimum

5000 r / min

Maksimal RCF

5200 xg

Kapasitas Maks

4x250 ml

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Range Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Range Timer

1min~99H59min/inchi

rame

≤60dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 15A

Motor

Motor penggerak frekuensi variabel

ukuran

650x550x840 (LxWxH) mm

Bobot

165 kg

daya

1.8KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor Swing-metu

4x250 ml

5000rpm

5200xg

NO.2 Swing-out

(kanthi fungsi tutup otomatis)

80x7 ml

4000rpm

3400xg

NO.3 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

120x7 ml

4000rpm

3580xg

NO.4 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

140x7 ml

4000rpm

3580xg

TD-5G Benchtop Tabung Getih Otomatis Decapping Centrifuge

TD-5G-3

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, bebas pangopènan, kacepetan kontrol kanthi akurat.

• Copot tutup tabung getih vakum kanthi otomatis sajrone centrifuging, ningkatake efisiensi kerja

• Tinimbang cap-off gawenan tangan, nyegah kontak reagen karo awak manungsa, ngurangi risiko infèksi.

• Layar LCD & Digital, tombol nutul.

• Kamar stainless steel, awak kabeh-baja

• kunci elektronik.

• RCF bisa diatur langsung.

• Centrifugation lan cap-off bisa rampung bebarengan kanggo supaya remixing conto sawise misahake

• Cocog kanggo vakum Vakum tabung koleksi getih karo macem-macem kapasitas.

Parameter teknik

kacepetan maksimum

5000 r / min

Maksimal RCF

5200 xg

Kapasitas Maks

4x250 ml

Akurasi kacepetan

± 10r/min

Range Timer

1min~9999 min59s/inci/terus-terusan

rame

≤60dB(A)

daya

AC 220V 50HZ 10A

Motor

550x450x365(LxWxH) mm

ukuran

45 kg

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor Swing-metu

4x250 ml

5000rpm

5200xg

NO.2 Rotor Swing-metu

32 x7ml

4000rpm

3100xg

NO.3 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

56x7 ml

4000rpm

3400xg

NO.4 Rotor Swing-metu

(kanthi fungsi tutup otomatis)

80x7 ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita