• lab-217043_1280

Bechtop kacepetan kurang refrigerated centrifuge

Fitur & Kaluwihan

• Motor drive frekuensi variabel, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• Kunci tutup elektronik, proteksi ketidakseimbangan

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration, lan bisa nyimpen 12 program kedhaftar.

• kompresor diimpor, refrigerants CFC-free, kontrol sirkuit pindho kanggo kulkasan lan dadi panas

• Program RCF bisa diatur langsung

• Adopts Import misuwur variabel frekuensi controller, kang bisa ngontrol kacepetan kanthi lan duwe urip dawa layanan.

• Parameter operasi bisa diowahi sajrone operasi.

• Kabeh- awak baja, stainless steel kamar centrifuge

• baja telung lapisan kanggo safety


Detail Produk

Tag produk

TDL-6 Benchtop kacepetan sedheng refrigerated centrifuge

6ef4901e1

Parameter teknik

Nomer model

TDL-6

Kacepetan Max

6000 rpm

Maksimal RCF

5120 xg

Kapasitas Maks

4x250ml (4000 rpm)

Akurasi kacepetan

± 10 r / min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 menit ~ 99H59 menit / inci

rame

≤60 dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 15A

ukuran

640x560x390 (LxWxH) mm

Bobot

80 kg

daya

1,2 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor Swing-metu

4x100 ml

5000rpm

4650xg

4x50 ml

NO.2 Rotor Swing-metu

32x15 ml

4000rpm

2980xg

8x50 ml

8x100 ml

NO.3 Rotor Swing-metu

 

4x250 ml

4000rpm

2980xg

Adaptor

8x50 ml

4x100 ml

36x10 ml

40x7 ml

20x15 ml

Tabung koleksi getih vakum 48x2-7ml 

4000rpm

3100xg

Tabung koleksi getih vakum 64x2-7ml

NO.4 Microplate Swinging Bucket Rotor

2x3x96 bolongan

4000rpm

1970xg

NO.5 rotor sudhut tetep

60x50 ml

6000rpm

5120xg

12x15 ml

TDL-6M / TDL-5M Benchtop sentrifuge refrigerasi kacepetan rendah

338d9cd61
329c52a61

Fitur & Kaluwihan

• Gampang operasi karo LCD sensitif tutul

• Setelan parameter bisa langsung dilebokake kanthi digital lan kanthi akurat dilebokake ing digit siji.

• Intelligent status prompt bisa nampilake status instrument ing wektu nyata.

• Mesin nganggo giroskop telung sumbu kanggo ngawasi keseimbangan dinamis kabeh.

• Ruang panyimpenan gedhe bisa nyimpen nganti 1000 kelompok program, 1000 rekaman panggunaan lan 1000 rekaman kesalahan.

• Kanthi fungsi tampilan wektu, kalebu taun, sasi, dina, jam, menit lan detik, kang trep kanggo nglacak rekaman panggunaan.

• Kasedhiya rong cara wektu: Jam / Menit utawa Menit / Detik.

• Rong model wektu opsional: count utawa countdown

• 40 tingkat akselerasi lan deceleration lan bisa nyetel model free mandeg.

• kacepetan, RCF lan temp.curves ditampilake ing layar padha, lan sesambetan owah-owahan bisa katon cetha.

• Fungsi kunci sandhi: Pangguna bisa nyetel sandhi kanggo ngunci mesin lan parameter kanggo nyegah wong liya ngganti.

• Kacepetan lan RCF bisa kanthi otomatis diowahi lan ditampilake ing layar siji.

• 22 jinis fungsi pangayoman kayata over-speed, over-pressure, over-heat lan liya-liyane.Fungsi cepet kanthi swara lan teks bebarengan

• Kanthi manual elektronik kang bisa tau ilang lan gampang kanggo nggunakake

Parameter teknik

Nomer model

TDL-6M

TDL-5M

Kacepetan Max

6000r / min

5000 r / min

Maksimal RCF

5200xg

5200 xg

Kapasitas Maks

4x750ml (4000rpm)

Akurasi kacepetan

± 10 r / min

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Kisaran Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Range Timer

1 menit ~ 99H59 menit / inci

rame

≤60 dB(A)

Power Supply

AC 220V 50HZ 15A

ukuran

600x680x420 (LxWxH) mm

Bobot

108 kg

daya

1,5 KW

Data Teknis rotor

rotor

Kapasitas

Kacepetan Max

Maksimal RCF

NO.1 Rotor Swing-metu

4x100 ml

5000rpm

4650xg

4x50 ml

NO.2 Rotor Swing-metu

32x15 ml

4000rpm

2980xg

8x50 ml

8x100 ml

48x2-7ml

Tabung koleksi getih vakum

64x2-7ml

Tabung koleksi getih vakum

NO.3 Rotor Swing-metu

4x250 ml

5000rpm

5200xg

Adaptor

8x50 ml

4x100 ml

36x10 ml

40x7 ml

20x15 ml

NO.3 Swing-metu Microplate rotor

2x3x96 bolongan

4000rpm

1970xg

 

NO.5 Rotor Swing-metu

 Cangkir gantung bulat

4x500 ml

  4200 rpm

 3550xg

 Adaptor

12x50 ml

36x15 ml

76x7 ml

Tabung koleksi getih vakum

 Swinging bucket rotor 

20x50 ml

40x15 ml

80x10 ml

Tabung koleksi getih vakum

112x2-7ml

Tabung koleksi getih vakum

Ukuran 100 x 1,5 ml

Cangkir gantung

Tabung RIA 148x5ml

Tabung koleksi getih vakum 96x2-7ml

Rak piring mikro

4x2x96 bolongan

 

Conical rotor ayunan-metu ngisor

4x250 ml

4000rpm

3400xg

NO.6 Rotor Swing-metu

4x750 ml

 

4000rpm

 

3500xg

 Adaptor

12x100 ml

20x50 ml

48x15 ml

Tabung koleksi getih vakum 96x2-7ml

NO.7 Rotor Swing-metu

6x250 ml

4000rpm

3580xg

NO.8 Rotor sudhut tetep

(Cocok kanggo TDL-6M)

6x50 ml

6000rpm

5120xg

12x15 ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita