• lab-217043_1280

Sapa Kita

Perusahaan induk kita diwiwiti ing taun 2006 lan shengshihengyang dadi mandhiri minangka perusahaan perdagangan manca ing taun 2017, dumunung ing Chengdu, China, nikmati transportasi sing trep lan lingkungan sing apik.shengshihengyang minangka perusahaan teknologi tinggi anyar lan panyedhiya peralatan medis & laboratorium, instrumen Inspeksi lan analisis, reagen diagnostik in vitro (IVD) lan bahan konsumsi.shengshihengyang berkembang kanthi stabil lan cepet, duwe pengalaman sing sugih ing industri medis lan laboratorium.Kita setya nyedhiyakake solusi pengadaan siji-mandeg lan layanan khusus OEM / ODM kanggo distributor medis & laboratorium global lan pangguna langsung.

img

Apa We Do

shengshihengyang fokus ing riset, pangembangan, sale lan layanan saka consumables biologi.Pabrik produksi kanthi area tanduran 10.000 meter persegi.Wis kelas 100.000 bengkel produksi sing resik, bengkel perakitan tingkat 10.000 lan bengkel riset lan produksi cetakan presisi tinggi.Lini produk nyakup puluhan bahan biologis, kayata tip Pipet, seri PCR, tabung Centrifuge, Vials Cryogenic, Piring Elisa, seri kultur sel, pipet serologis, labu Erlenmeyer, piring sumur 96 sumur, tabung sampling virus lan liya-liyane.Aplikasi kasebut kalebu diagnosis molekuler, kultur sel, lan imunoterapi, lsp.

Kajaba iku, kita uga ngandelake sawetara perusahaan mitra medis&laboratorium lan reagen sing wis suwe wiwit wiwitan.Ing basis iki, shengshihengyang uga nyedhiyakake produk peralatan medis lan laboratorium lan reagen sing bermutu tinggi: inkubator Co2, Kabinet Biosafety, Centrifuges, Analyzer Biokimia, Hematoiogy analyzer, Enzyme immunoassay analyzer, PCR analyzer, COVID-19 Rapid Test/QPCR Kit, Nucleic acid. reagen ekstraksi lan deteksi, reagen Immunoassay, reagen diagnostik flu, lan reagen diagnostik liyane lan liya-liyane.

Looking forward kanggo mangsa, shengshihengyang Biotech bakal netepi terobosan industri minangka strategi pangembangan anjog, terus-terusan ngoptimalake chain produk, lan usaha kanggo dadi pimpinan ing solusi aplikasi medical lan laboratorium.

1 (8)
1 (9)
1 (7)

Budaya Perusahaan

Wiwit diadegaké ing 2008, shengshihengyang Biotech wis dikembangaké ajeg lan cepet.Saiki kita wis dadi perusahaan kanthi ukuran tartamtu, sing ana hubungane karo budaya perusahaan perusahaan:

● Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana.

● Kelet kanggo iman apik iku ciri inti saka shengshihengyang.

● Fokus ing semangat tim lan maju tangan ing tangan.

● Terus-terusan ngluwihi awak dhewe lan ngupayakake kerja sing paling apik.

● shengshihengyang spesialisasi ing Manufaktur dhuwur-mburi consumables plastik kanggo riset ilmu urip

Apa Pilih Kita

Paten

Kabeh paten produk kita.

pengalaman

Nduwe pengalaman ekstensif ing layanan OEM lan ODM (kalebu manufaktur cetakan, cetakan injeksi).

Sertifikat

CE, CB, RoHS, FCC, ETL, sertifikasi CARB, sertifikat ISO 9001 lan sertifikat BSCI.

Jaminan Mutu

100% tes penuaan produksi massal, 100% inspeksi materi, 100% tes fungsi.

Layanan Garansi

Garansi setaun lan layanan sawise adol seumur hidup.

Nyedhiyani Dhukungan

Nyedhiyani informasi teknis biasa lan dhukungan pelatihan teknis.

Departemen R&D

Tim R&D kalebu insinyur elektronik, insinyur struktur lan desainer penampilan.

Rantai Produksi Modern

Bengkel peralatan produksi otomatis canggih, kalebu cetakan, bengkel cetakan injeksi, bengkel perakitan produksi, bengkel percetakan layar sutra, lan bengkel perawatan UV.