• lab-217043_1280
M`NI]MUD43_)7(1WA3DG6_E

Pak Cui

Legal crossover AI piranti medis dalan wirausaha

PangadegPak Cuising lulus saka Universitas Sichuan, wis karir enviable ing industri hukum.Nalika dheweke terus-terusan ngalami industri medis, uga sawetara CENTERS kanggo Kontrol Penyakit lan Nyegah lan Laboratorium, dheweke nggawe ide kanggo miwiti bisnis.

Dheweke sinau manawa saiki, sumber daya medis domestik ana ing tekanan gedhe, kekurangan dokter tingkat dhuwur, lan kualitas data pemeriksaan uga kudu dioptimalake.Kajaba iku, ing karya abot, analisis manual mung bisa diadili dening pengalaman dokter, nanging asring ndadékaké kanggo tingkat dhuwur saka misdiagnosis lan ora kejawab diagnosis.

Ing konteks iki, dheweke mandheg dadi pengacara lan ngabdiake awake dhewe kanggo miwiti bisnis.Shengshi Hengyang ing Sichuan dumadi kanthi cara iki.Amarga kekurangan macem-macem sumber daya ing tahap awal miwiti bisnis, dheweke uga nglamar lan entuk subsidi kanggo situs inkubator tim wirausaha saka Dinas Sumber Daya Manusia lan Jaminan Sosial.

Wiwit diadegake, Shengshi Hengyang wis setya nyedhiyakake alat bantu sing akurat kanggo rumah sakit, CENTERS kanggo Kontrol Penyakit lan pencegahan lan laboratorium liwat teknologi sinau jero, lan nyedhiyakake solusi sing efisien kanggo macem-macem institusi medis.

Liwat macem-macem upaya tim, Shengshihengyang wis entuk wutah kanthi cepet lan entuk popularitas ing bidang sing dipérang.Lan melu ing construction saka sawetara proyek nasional.Dheweke melu pambangunan laboratorium AIDS nasional ing taun 2008, laboratorium influenza nasional ing taun 2009, laboratorium risiko Pangan nasional lan jaringan identifikasi patogen ing taun 2015. Ing taun 2020, kita nggawe kontribusi luwih akeh kanggo nglawan COVID-19, lan ngirim tes COVID-19. peralatan lan pasokan gratis kanggo CDC lokal liwat macem-macem upaya nalika ana kekurangan peralatan uji COVID-19 ing China, supaya tujuan CDC koperasi bisa digayuh.Sauntara kuwi, Shengshi Hengyang uga entuk perhatian lan pujian saka industri kasebut.

Saiki, bisnis utama shengshi Hengyang kanggo AIDS, tuberkulosis, wabah, anthrax, pencegahan penyakit pekerjaan, keamanan pangan lan aspek liyane.

Sajrone periode kasebut, industri perdagangan manca China uga berkembang kanthi cepet, mula pimpinan kasebut nyiyapake Departemen Perdagangan Luar Negeri ing perusahaan kasebut ing taun 2017. Sawise rong taun usaha, Departemen Perdagangan Luar Negeri terus berkembang lan pungkasane dadi independen lan ngadegake Perusahaan Perdagangan Luar Negeri LUORON. .

Ing mangsa ngarep, tujuane Luoron yaiku kanggo ngladeni masyarakat, entuk manfaat kanggo manungsa lan menehi kontribusi sing luwih dhuwur kanggo industri eksperimen medis donya sing netepi prinsip Shengshihengyang.