• lab-217043_1280

Inkubator CO₂ Jaket Banyu

Banyu-jaket

Ukuran gedhe Heal Force HF160W CO2inkubator nggabungke sistem jecketed banyu.Amarga saka karakteristik penylametan panas banyu, ora ana owah-owahan suhu dadakan ing acara saka Gagal daya sing ora dikarepke.A lingkungan suhu stabil wis mesthekake.

Detail Produk

Tag produk

Filter HEPA

HF160W ngetrapake efektifitas jangka panjang saringan HEPA kanggo nglindhungi budaya sampeyan.Filter kasebut efisien banget kanggo nangkep partikel sing luwih gedhe tinimbang 0.3μm kanthi 99.97%.Sistem panyaring HEPA mlaku terus-terusan lan ing saben 60 detik, volume kabeh kamar didisinfeksi.Kanthi bantuan filter HEPA, kualitas udara entuk tingkat kamar resik Kelas 100 sajrone 5 menit sawise mbukak lawang.
2
2

Sistem aliran udara

Sistem aliran udara sing dioptimalake njamin suhu lan CO2konsentrasi dadi stabil lan seragam ing kamar.

AUTO-NOL/OTOMATIS-MULAI

HF160W nggabungke CO pas2kontrol karo pilihan saka sensor TC utawa IR.Mikroprosesor bakal kanthi otomatis "Nol" inkubator (jinis IR) nggunakake hawa kamar minangka referensi saben 24 jam.Fungsi wiwitan otomatis kanggo jinis TC njamin beseline sensor kanthi otomatis ngreset tanpa pangaturan manual.Fitur kasebut bakal njaga CO akurat2kontrol tanpa kuwatir bab CO2 drift.

Pemanas lawang kontrol otomatis

Lawang njaba kalebu pemanas lawang sing digandhengake karo sistem pemantauan suhu lingkungan.Iki nyegah beda suhu antarane kamar lan lawang njero, saéngga nyegah kondensasi.

Tampilan asor lan sistem nguwatirake

HF160W bisa nggawe lingkungan kelembapan sing dhuwur lan kelembapan relatif (RH) ditampilake ing panel, bisa diwaca kanthi tambahan 0,1%, kalebu weker sing bisa diprogram RH sing sithik (tandha yen sampeyan kudu nambah banyu)
2
2

Space Utility

HF160W bisa nggawe lingkungan kelembapan sing dhuwur lan kelembapan relatif (RH) ditampilake ing panel, bisa diwaca kanthi tambahan 0,1%, kalebu weker sing bisa diprogram RH sing sithik (tandha yen sampeyan kudu nambah banyu)

Sistem ganti silinder gas otomatis

Sistem iki kanthi otomatis ngalih saka silinder gas primer menyang sekunder nalika tingkat gas CO2 ora owah nalika katup injeksi mbukak.
2
2

A. ngalih daya

B. port sampel gas camber

C. ngisi port

D. sensor CO2

E. sensor suhu

F. sensor asor

G. sikil tumpukan

H. pangilon Rampung rak-rak

I. jaket banyu

J. isolator serat kaca

K. efisiensi dhuwur HEPA

L. gasket magnetik

M. pemanas lawang njaba

N. panci banyu

O. banyu jaket saluran

P. pojok coved

Spesifikasi HF160W

Spesifikasi HF160W

Konstruksi

655 × 656 × 1030 (mm) 25,8 × 25,8 × 40,5 (inci)

Kelembapan

Kelembapan pan

Ukuran njaba (W × D × H)

544 × 504 × 681 (mm) 21,4 × 19,8 × 26,8 (inci)

Sistem humidifying

Standar

Ukuran interior (W × D × H)

185L / 6.5cu.ft.

Sensor humidifying

≥95%

Volume interior

43,5L / 1,54cu.ft.

Kelembapan relatif

Ing 0,1% tambahan

Volume jaket banyu

110kg / 242lbs

Tampilan

3L

Bobot resik

Tipe 304, cermin finish stainless steel

Volume reservoir banyu

"466×440(mm)18.3×17.3(inci)

Interioré

baja cold-rolled, daya ditutupi

rak-rak

Tipe 304, mirror finish, stainless steel

njaba

siji standar lawang njero

Ukuran rak (W × D)

3,11

lawang njero

Jaket banyu

Konstruksi rak

Standar

Suhu

Mikroprosesor

Standar, maksimal

0,3μm,Efisiensi: 99,998% (kanggo CO2)

Metode pemanasan

PT1000

Fitting

Standar

Temp.sistem kontrol

5 ℃ ndhuwur suhu sekitar kanggo 55 ℃

port akses

Sistem Filter HEPA

Temp.sensor

± 0,2 ℃

Filter udara

430W

Temp.jangkoan

± 0,1 ℃

Kontak weker jarak jauh

220V/50Hz (standar),

Temp.keseragaman

0.1 MPa

De-kontaminasi

110V/60Hz (Opsional)

Temp.stabilitas

Mikroprosesor

daya dirating

Gangguan daya * Suhu dhuwur / sithik *

CO2

Konduktivitas termal/Infrared

sumber daya

Penyimpangan saka CO2 * RH * Pintu ajar *

Tekanan inlet

0 nganti 20%

Sistem weker

Proteksi overheat independen

Sistem kontrol CO2

± 0,1%

Output data

RS232

sensor CO2

655 × 656 × 1030 (mm) 25,8 × 25,8 × 40,5 (inci)

Kelembapan

Kelembapan pan

Range CO2

544 × 504 × 681 (mm) 21,4 × 19,8 × 26,8 (inci)

Sistem humidifying

Standar

stabilitas CO2

185L / 6.5cu.ft.

Sensor humidifying

≥95%


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita