• lab-217043_1280

Heal force Tri-Gas Incubator

Kontrol suhu

● Pemanasan langsung mbisakake pemulihan suhu kanthi cepet nalika jaket udara nyedhiyakake isolasi marang fluktuasi suhu sekitar

● Sensor suhu PT1000 njamin kontrol suhu sing stabil kanthi gradien lan pemulihan suhu sing cepet tanpa overheat

● Telung setelan kontrol suhu (pemanas utama, pemanas lawang njaba lan proteksi overheat) nyilikake kondensasi lan ngasilake keseragaman suhu sing tepat


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

2

kontrol CO2

●Sensor IR CO2 bebas drift nanggapi kanthi cepet banget marang owah-owahan konsentrasi gas

●Nol otomatis mlaku kanthi otomatis kanggo mbalekake indikator dadi 'nol' saben 24 jam

●HEPA Filter saka CO2 inlet port bisa mbusak impurities lan rereged karo efficiency 99.998% @ 0.2um

●Standard CO2 silinder auto changer tandha pangguna lan njamin terus CO2 sumber

2

kontrol O2

● Sensor zirconuim oksida tanpa pangopènan: umur dawa, linearitas apik lan presisi dhuwur

● Sensor oksida dikalibrasi kanthi otomatis (otomatis kal) lan tetep ing inkubator sajrone rutinitas dekontaminasi 90 ° C

● Uga dirancang O2 / N2 modul welingan impoves stabilitas asor ing kamar

2

Kelembapan konstan

● Area lumahing banyu sing luwih gedhe diwenehake dening reservoir banyu kanthi sudhut miring lan bunder

● Weker tingkat banyu anyar (karungu lan katon) menehi tandha marang pangguna nalika reservoir banyu kudu diisi maneh

● Sensor asor standar njamin tingkat kelembapan sing dhuwur kanggo nyegah budaya garing

antarmuka pangguna-loropaken

● Mikroprosesor karo panel kontrol alus-tutul kanggo operasi paling luweh

● Layar TFT-LCD ukuran gedhe kanggo suhu, konsentrasi CO2, O2 lan RH

● Weker visual lan audio sing komprehensif kanggo kabeh paramèter

● Antarmuka diagnostik nyedhiyakake solusi lengkap kanggo masalah sing kerep ditemokake

● standar port RS232 kanggo komunikasi lan logging instrumen eksternal

Nyegah kontaminasi

● 90 ° C tumindake disinfeksi decontaminates kabeh interior kamar nalika nimbulaké karusakan kurang kanggo komponen elektronik

● Ing tes independen, bunder disinfeksi rutin kabukten bisa ngilangi macem-macem rereged kalebu mycoplasma

● A casing utama rampung Gamelan karo sudhut dibunderaké nyuda possiblity ketularan didhelikake Gampang-dipindhah, beting diganti nggawe kamar reresik proses cepet lan efisien.

2

Spesifikasi Umum

Temp.Metode Kontrol

Jaket panas lan udara langsung

Range Kelembapan (% RH)

≥95%±3%

Temp.Sensor kontrol

Pt1000

Volume interior

151 L

Temp.Range (℃)

Amb.+2 nganti 55 ℃

Ukuran njaba (mm)

637×768×869 (W×D×H)

Temp.Akurasi (℃)

<±0.1

Ukuran interior (mm)

470×530×607 (W×D×H)

Wektu Recovery

≤7 menit (Sawise 30 detik. Bukak lawang)

Bobot resik

80 Kg

Sistem kontrol CO2

Mikroprosesor PID

Standard Quantity saka Rak

3

Range CO2(% CO2)

0~20

Jumlah maksimum saka rak

10

Akurasi CO2(%CO2)

± 0.1

Ukuran rak (mm)

423×445 (W×D)

sensor CO2

IR standar utawa TC opsional

Maks.Beban saben rak (Kg)

10

Rentang O2(% CO2)

3%-20%, 22%-85%

Kasedhiya konfigurasi Listrik

220V±10%/ 50Hz (60Hz)

Akurasi O2(%CO2)

± 0.2

Daya Rated

≤650VA+10%

Sensor O2 Kab

zirkonium

Bahan interior

Baja tahan karat, tipe 304

Spesifikasi 7BZ-HF100-01H Spesifikasi 7BZ-HF100-01L
sensor CO2 IR sensor CO2 IR
Rentang O2 (%O2) 22%-85% Rentang O2 (%O2) 3%-20%
Spesifikasi 7BZ-HF100-000T Spesifikasi 7BZ-HF100-001
sensor CO2 TCD sensor CO2 IR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita