• lab-217043_1280

Inkubator CO2 Jas Udara Langsung & Jaket Udara

Pambuka

Inkubator CO2 digunakake ing riset ilmiah kanggo tuwuh lan njaga kultur sel.A Heal Force CO2inkubator nyedhiyakake simulasi alam sing ora bisa ditandingi kanggo njamin kahanan pertumbuhan sing paling optimal kanggo budaya sampeyan.Mulane dheweke dadi pilihan pisanan peneliti ing bidang aplikasi kalebu teknik jaringan, pembuahan in vitro, neurosains, riset kanker lan riset sel mamalia liyane.

Detail Produk

Tag produk

2

Aman kanggo budidaya

Budidaya sel utamane minangka proses sing sensitif banget ing ngendi bakteri, virus, spora jamur lanmycoplasmas bisa numpes budaya terkenal utawa molak asil test, nyebabake karya liyane.Waras Force solvesmasalah iki nggunakake desain unik lan cara efektif kanggo njamin kahanan steril.
2

90 ℃ disinfeksi panas lembab (HF90 & HF240)

HF90 lan HF240 dilengkapi sistem disinfeksi panas lembab 90 ℃.Siklus sterilisasi sewengi sing divalidasi njamin karusakan kuman sing bisa dipercaya sing bisa ngganggu pakaryan sampeyan lan ora mbutuhake kerja ekstra, kayata nyopot perlengkapan interior.Mycoplasma 100% diilangi ing siklus disinfeksi rutin.

Disinfeksi ultraviolet (HF151UV & HF212UV)

Lampu ultraviolet sing umure dawa dilengkapi ing bagian mburi HF151UV lan HF212UV kanggo sterilisasi udara lan banyu ruangan ing reservoir kanggo njaga kahanan sing bebas kontaminasi ing ruangan kasebut.Kanggo njupuk efek maksimal saka disinfeksi, dawa gelombang sinar UV dijaga ing 254nm.
2
2

Desain sing gampang diresiki

Proses reresik sacara signifikan disederhanakake kanthi ruang interior sing unik, rapi, lan jero, sing nyuda area sing bisa kena kontaminasi.Inkubator Heal Force nawakake rasio ruang-kanggo-volume sing paling apik sing bisa digunakake amarga ora ana kelengkapan tambahan ing kamar interior.

Filter inlet kanggo pasokan CO2

Kabeh garis injeksi gas disaring liwat saringan HEPA kanggo mbusak impurities lan rereged sadurunge disuntikake menyang kamar.Filter HEPA bisa nyaring partikel sing luwih gedhe tinimbang 0.3μm kanthi 99.998%.
2
2

Pancen bebas kondensasi, sanajan ing tingkat kelembapan udara sing dhuwur

Kelembapan udhara sing dhuwur nyegah kultur sel dadi garing lan uga njaga osmolaritas ing medium kultur.Kanthi inkubator CO2 kita, sampeyan bisa nggarap asor udara nganti 95% nalika tembok interal tetep garing ( Nanging, kanggo nyegah kontaminasi, ora ana kondensasi).Sistem reservoir banyu miring sing dipatenake njaga kelembapan udhara kanthi stabil.

Kontrol suhu optimal

Sistem pemanasan jaket udara sing dipercaya digabungake karo sensor suhu PT1000 njamin presisi dhuwur kanthi distribusi panas homogen ing interior.Dinamika sing luar biasa njamin wektu pemulihan sing cendhak lan ngimbangi fluktuasi sing disebabake dening lawang mbukak kanggo inkubator Heal Force CO2.Iki nyedhiyakake proteksi sing bisa dipercaya kapan wae, utamane kanggo budaya sing sensitif.
2
■ Pemanas utama nyedhiyakake kontrol suhu sing tepat.
■ Pemanas ngisor anget banyu suling lan njamin asor kamar.
■ Pemanas lawang njaba nyegah kondensasi ing lawang njero lan nggampangake pemulihan suhu kanthi cepet sawise mbukak lawang.

Dibagi, lawang kaca njero

Telung lawang kaca njero (HF90) njaga kahanan iklim sing stabil, nyuda owah-owahan asor, konsentrasi panas lan gas, nyuda wektu pemulihan kanthi signifikan lan uga nyuda risiko kontaminasi.Enem lawang kaca njero sing disegel setengah ukuran lan rak opsional kanggo model HF240.Iki ndadekake iku bisa kanggo sawetara kedhaftar bisa karo peralatan padha.
2

Fungsi wiwitan otomatis

Fungsi wiwitan otomatis, sing nyederhanakake operasi peralatan, ngemot wiwitan otomatis inkubator lan kalibrasi sistem pangukuran.Konduktivitas termal CO2sensor wis baseline kanthi otomatis ngreset tanpa imbuhan manual.Inkubator bisa diisi langsung sawise rutinitas wiwitan rampung.
2

Spesifikasi

Model

HF90

HF240

HF151UV

HF212UV

Konstruksi

 

Ukuran njaba

(W×D×H)

637 × 762 × 909 (mm)

25.1×30.0×35.8(inci)

780×820×944(mm)

615 × 768 × 865 mm)

"910 × 763 × 795 (mm)

30.7×32.3×37.2(inci)

24.2×30.2×34.1(inci)

35,8 × 30,0 × 34,1 (inch)

Ukuran interior

(W×D×H)

470×530×607(mm)

18,5 × 20,8 × 23,9 (inch)

607 × 583 × 670 (mm)

470×530×607(mm)

"600 × 588 × 600 (mm)

23,9 × 22,9 × 26,4 (inci)

18,5 × 20,9 × 23,9 (inci)

23,6 × 23,1 × 23,6 (inch)

Volume interior

151L / 5.3cu.ft.

240L / 8.5cu.ft.

151L / 5.3cu.ft.

212L / 7.5cu.ft.

Bobot resik

80kg / 176lbs.

80kg / 176lbs.

75kg / 165lbs.

95kg / 209lbs

Interioré

Tipe 304, mirror finish, stainless steel

 

njaba

Baja galvanisasi elektrolisis, dilapisi bubuk

 

lawang njero

3 lawang njero standar

6 mini lawang njero opsional

siji standar lawang njero

siji standar lawang njero

Suhu

 

Metode pemanasan

Direct Heat & Air Jacket (DHA)

 

Temp.sistem kontrol

Mikroprosesor

Temp.sensor

PT1000

Temp.jangkoan

5 ℃ ndhuwur suhu sekitar kanggo 50 ℃

 

Temp.keseragaman

± 0,2 ℃

± 0,2 ℃

± 0,2 ℃

± 0,3 ℃

Temp.stabilitas

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

CO2

 

Tekanan inlet

0.1 MPa

0.1 MPa

0.1 MPa

0.1 MPa

Sistem kontrol CO2

Mikroprosesor

Mikroprosesor

Mikroprosesor

Mikroprosesor

sensor CO2

Konduktivitas termal

Konduktivitas termal

Konduktivitas termal

Konduktivitas termal

Range CO2

0 nganti 20%

0 nganti 20%

0 nganti 20%

0 nganti 20%

stabilitas CO2

± 0,1%

± 0,1%

± 0,1%

± 0,1%

Kelembapan

 

Sistem humidifying

Reservoir banyu sing dirancang khusus

 

Kelembapan relatif

≥95%

≥95%

≥95%

≥95%

Volume reservoir banyu

3L

3L

4L

6L

rak-rak

 

Ukuran rak

(W×D)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inch)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inch)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inch)

590×510(mm)

23.2×20.1 (inci)

Konstruksi rak

3,10

3,12

3,10

3,12

Standar, maksimal

Tipe 304, mirror finish, stainless steel

 

Fitting

 

port akses

Standar

Standar

Opsional

Opsional

Filter udara

0,3μm, Efisiensi: 99,998% (kanggo CO2)

 

Kontak weker jarak jauh

Standar

De-kontaminasi

90 ℃ disinfeksi panas lembab

90 ℃ disinfeksi panas lembab

lampu UV

lampu UV

daya dirating

600W

735W

600W

700W

sumber daya

220V/50Hz (standar)

110V/60Hz (Opsional)

Sistem weker

Gangguan daya * Suhu dhuwur/rendheg * Penyimpangan CO2 * RH * Lawang mbukak * Proteksi overheat independen

Output data

RS232


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita